The Strokes.

The Strokes - I'll Try Anything Once

Nickel Eye.

Nickel Eye - Back from Exile.

Nörd.

Fan, vaknade precis.

Jag börjar hoppas att min uppsats skriver sig själv. Fyra dagar till inlämning, men det är lugnt det är bara 50% av mitt betyg.

Ava.

Jag var på Manchesters julmarknad idag. Den var inte lika bra som i Malme (ja, avsiktlig felstavning). Men! Vi gick in på Harvey Nichols och jag såg väskan jag kommer drömma om de kommande månaderna. Tyvärr hittar jag ingen bild, men den heter kommer från Mulberry och heter Overzised Ava. Underbar var den.

Saker jag gjort idag för att slippa plugga:

Plockat undan på mitt golv.
Diskat.
Damsugit mitt golv.
Bäddat min säng med rena lakan.
Målat mina naglar.


Japp det har varit en toppendag, jag börjar förstå varför jag brukar sova till klockan 14.


Nu.

Jag vaknade klockan 10 idag. Jag äter frukost nu...japp, det var ganska hårt igår.

Nothing.

KLockan är nu 00.20.Jag är tillaka hemma.

Vi gick som sagt till  the Bop, var verkigen inte så bra...nä mina vänner det vart tre pund och en massa sprit till ingnting...

Imorgon: the Christmas Market.

och ja jag klarar av kategoier när jag är full


Underbar dag.

Efter det förra inlägget tog jag mig i kragen och gick och duschade. Då var klockan nära kvart över tolv. Sen åkte jag och träffade Heather och tog några drinkar med hennes matte-polare. Då var klockan halv två.

Det är vad jag kallar en bra dag!

Nu dags att sätta på sig sina nördigaste kläder (det kommer bli svårt att hitta ett par) och sen fortsätta trinken! Dags för Bop, tema: Chavs 'n' Geeks.

Så här mycket har jag gjort idag:

 

Meddelande:

Jag har nu Skype.

Jag är så jävla bra.

Jag är imponerad över mig själv. Klockan är nu halv fyra här och jag har redan läst klart artikeln jag ska skriva en rapport på tills imorgon. Det är bra jobbat kan jag säga. Så pass bra jobbat att jag kan ta en paus till och med. Den ska ju inte vara inne förens klockan 12 imorgon.

OMG! Jag hittade precis en ny sak: http://wiktionary.org - Den fria ordboken.
Förstår ni, Wikipedia har en egen ordbok. Jag älskar Wikipedia, det är något av det bästa som hänt människan. Ja jag är allvarlig. Kommer ni ihåg en tid utan Wikipedia? Jag gör det inte kan jag säga.

Jag älskar detta:



Julklapp.

En julklapp för 500 spänn. Vad hade ni velat ha?

För den summan kan jag bara komma på ett användningsbart sområde: Kontanter

Vad säger du nu BB?

http://www.aftonbladet.se/ledare/svenskpolitik/article3847947.ab


Ja, det går fortfarande inte att länka...

Spejsat.

Jag hoppas ni observerar vad jag lyckats, på egen hand ska jag säga, slänga in i bloggen: En musikspelare!! 

Omg liksom.

Motivation jag har saknat dig.

Allvarigt. Förra veckan pluggade jag nada. Verkligen nada. Läste in en enda mening av betydelse.

Man kan säga att jag har lite att ta igen.

Nu visar det sig dessutom att jag måste läsa mellan 9 och 12 böcker till min uppsats som ska lämnas in nästa vecka. Och ja, fyra dagar senare har jag en uppsats som ska lämnas in, den ska dessutom vara på ytterliggare 500 ord vilket betyder mer läsning för mig.

Japp, jag är vad man kan summrera som screwed.


Jag kan förövrigt berätta att min granne (en tjej som bor mitt över mig) just nu har en högljud fight med sin pojkvän. Jag har självklart lyssnat på hela. Mycket avundsjuka inblandat kan jag säga...

Saker jag supit bort:

Min kam

Mitt ena örhänge

Halva min ring

Mitt röda läppstift

Jävligt mycket pengar

Så jävla dum i huvudet.

Helvete.

Jag har trott att det blir en ny månad på onsdag. Jag hade inte räknat med att det är en helg kvar i november.

Jag är pank och jag menar inte pank som i "jag är pank, jag har bara 500 kvar denna månaden"-pank. Nej nej nej, jag menar som i "jag har max 50 kr kvar som ska räcka en och en halv vecka, med en helg när jag måste köpa egen mat"-pank.

Men i och för sig, Crazygirl har flyttat ut nu, hon blev enligt uppgift inlagd på mental sjukhus, och lämnat all sin mat i sitt skåp. Kanske ska se vad hon har för godsaker där inne, antagligen är det den maten som vi blivit av med under de två veckorna hon bott här...

8 pund.

O M F G.

Igår, när jag åt lunch med Heather, så gick vi lite snabbt in i lite affärer. Jag behövde egentligen ingenting, men tänkte en liten titt kan aldrig skada...

Och där helt plötsligt stod de. Mina nya underbara skor. 8 pund kostade de. 8 pund det är ca 120 kr. 

Inte nog med det, inne på Topshop såg jag min julklapp. Ett par skor täckta i glitter. De var underbara! dock 75 pund, det är 900 kr.

Note.

Hittade precis en notering i min telefon.
Den löd så här: beatles. Spelas på middagen. Ellinor rigby

Alltså jag tyckte att det var en fantastisk sensation att man spelade Beatles under en middag. Det ska dock tilläggas att det var en stråkorkester som spelade.

Jag hade en dröm.

Det var en underbar dröm. Jag drömde att jag hade 10 kommentarer på varje blogg inlägg.

Förresten är blogg inlägg ett ord eller två? I vilket fall så ska ni komma ihåg att jag nu lever i särskrivningens hemland och därför är exkluderad från sådana regler.

Äntligen.


Jävla skit.

Eftersom jag har ofantliga problem, som tidigare nämnt, med att ladda upp bilder. Så tänker jag bara försöka med en.

Här kommer en bild på min vask som jag har i mitt rum. Det man ser är själva botten på den och ja det är en bit advokado som ligger där. Den har legat där nu i en och en halv vecka. Den verkar trivas.





Jag är nu fullständig.

OMG.

Jag gick inom Primark idag när jag var på väg till H&M för att köpa min fusk-päls och man kan säga att det var en fullträff.

Jag hittade en perfekt väska. Det är en väska jag väntat på hela mitt liv, eller rättare sagt jag har sett den flera gånger men inte till ett rätt pris. Primarks pris: 5 pund. Ja jag tog den.

Inte nog med det. Jag hittade än ännu vackrare jacka, ja jag använder ordet vacker. Tänk dig Libertines i början på 2000-talet, fast en svart (den fanns i röd, men jag såg ut som en...ja jag tror ordet tomat är det som beskriver det bäst. 35 pund.

Totalt gjorde jag av med 40 pund alltså, det är 560 kr. 560 kr för att göra sitt liv fullständigt, det är inte varje dag man kan säga det.

Ja dagens bilder kommer när jag bestämt vilka. Dessutom har jag en överraskning!

Min önskelista kommer komma upp i bildformat! Jag vet att ni är lika upphetsade som jag över den.

Sammanträffande.

Ni vet Svensson Svensson, det hederliga gamla programmet.

Jag kollar på ett avsnitt just nu och vet ni vad som avslöjades?!

Gustav Svensson är 56 år gammal. 56, han är bara tre år äldre än min pappa. Så mycket har just klarnat för mig. Vi som brukade skämta om att Gustav är en kopia av min pappa...det är min pappa som är en kopia av Gustav.

Överambitiöst.

Funderar på att börja med kategorier i min blogg. Men som sagt det känns lite överambitiöst.

Vad skulle kategorierna vara? Fylla, Musik, Uni... ja det är typ det..

Hm, kanske imorgon...

Dying.

Det gör jag verkligen!

Måste skriva en sammanfattning på 300 ord tills imorgon och jag har inte ens kommit en tredjedel på artikeln jag läser. För helvete, 20 sidor och jag har läst två. Det kommer bli en lång natt.

Ni ville ha bilder.

Okej. Här är lite bilder från vår Commemoration Dinner.



Ja, detta var innan vi alkoholen gjorde ett framträdande.




Det är huvudrätt (kyckling, med bacon innui!!) och efterätt.


Så här blev det efter middagen...

det finns värre...tro mig...


Humor.

Det finns en tjej här som har döpt ett fotoalbum på Facebook till: Look friends, I've got new friends


Det är humor!

Krav.

Såg precis kommentaren om fler bilder.

Fatta hur svårt det är när blogg.se vägrar ladda upp bilder direkt från min dator. Jag måste först lägga upp det på en annan internet sida (t.ex Facebook) och sen spara ner dem till datorn igen, och sen ladda upp dem till blogg.se.

Men jag ska se vad jag kan göra. Det kommer dock förmodligen mest bli bilder på när jag är full och eftersom min mamma (hej) läser denna bloggen är inte det så lämpligt. Men å andra sidan, hon bor inte där jag bor (det har dock inte hindrat henne från att tjata och skälla på mig...)...

Time.

Hm, det börjar bli dags att ta sig en liten jävel. Japp det stämmer, dags att gå ut. Ska jag  ta mig en liten vodka-apelsin juice? Eller ska jag sminka mig först?

Kan inte bestämma mig...borde förmodligen sminka mig först, det har jag lärt mig av erfarenhet.

Inte karatefull ikväll, inte ens Festmetoden som uppladdning. Det blir en lugn kväll, ett par åtta drinkar bara. Man är ju trots allt ledig imorgon...

NAAST - Mauvais Garçon.

Lyssna det är bra. Halv pretantiöst dock, men bra.




OM(effing)G!

SoKo kommer till Manchis! Den 24 november. Hur kan jag ha missat det innan?? Får panik nu, det här är en av de bästa nyheterna jag hört på länge, framför allt eftersom biljetterna till MGMT var slutsålda... 

SoKo - I Will Never Love You More

Harlet.

Kom precis på att glaset jag nu använder till att dricka juice ur, är samma som jag igår kväll använde till mjölk. Ja precis, jag har inte diskat det sen dess.

Det är det man kallat harlet (för er som inte pratar skånska: Härligt, lär er det nu, jag vet att ni vill prata som smarta danskar).

Funderar för övrigt på att börja skriva julkort. Vet inte om jag ska göra egna, en bild med mig som tomte, alv eller något liknande. 

Vad tycker ni? Vad ska jag köra på?

Jackpot.

Fjärde dagen i rad med huvudvärk. Jag drog verkligen vinstlotten!

Hårt.

Det har varit en hård dag idag. Funderar på att diska, men har kommit på att jag inte har någon müsli till imorgonbitti och då spelar det ingen roll att jag inte har rena skålar till den...

På tal om doktorer och sjukhus.

Ni vet crazy girl i min korridor.

Nu vet jag vad det är för fel på henne. Hon hör röster. Japp, det känns jävligt tryggt. Snart kommer hon sannorligen kunna se döda människor med. Vi bor med en karaktär från Sjätte Sinnet.

Doktor.

Hm, detta är tredje gången ambulansen är i mitt hus.

Samma tjej hela tiden, det är dags att sluta med drogerna när man behöver medicinsk hjälp. När man dessutom blandar tre olika droger (hasch, coke och tabletter) bör man vara lite försiktig.

Men men, hon är inte som killen i huset rakt över oss. Overdosera lungnande medel för hästar...

Förfest.

Just nu förfestar jag lite för mig själv. Eller själv och själv, det är jag och Festmetoden!

Älskar den låten.

Smal och mystiskt, ska jag satsa på det? Eller kanske lös och dansig?

Det är dags.

Herregud, vi ska på middag klockan halv åtta. Klockan är 16.38 här nu. 

Det är helt enkelt enkelt dags att börja dricka, man kan ju inte vara nykter!

Dock funderar jag på att först gå och duscha och borsta tänderna...men jag vet inte, det kan kännas lite överskattat.

Besviken.

Det är jag nu. Jag har läst halva boken (senaste Twilight boken) och jag är besviken. Jag hade räknat med sexscener, men nä. Vad fan liksom!

Det är falsk marknadsföring mina vänner, falsk!

Fan.

Har precis fått veta att Heng, kinsesen, brukar mata katten som springer här.

För helvete. Det är därför kattfan ser på mig med dömande ögon, jag matar inte den.

OMG x 5!

Jag har precis fått den senaste (och sista) boken i Twilght serien.
Just nu känner jag starkt av syndromet: Man vill ha kakan men samtidigt äta den.

Jag vill läsa boken nu, men samtidigt vet jag att när jag läst klart den är det slut. Det är Harry Potter all over again.



Förstår inte.

Det verkar ju ha varit kaos i Sverige när H&M släppte sin lilla kollektion.

Jag fattar inte, det enda snygga som jag såg var en cardigan. De snygga outfittorna jag såg på hemsidan var som bortblåsta.

Fy fan vilket modeinlägg. Jag skäms över mig själv. Dessutom provade jag en pälsväst idag, kände mig som en viss bloggare. Så jag drog av mig den igen och äcklades.


För övrigt står hela Comme des Garçons kollektionen orörd på H&M i Manchester. 

Enkel lösning.

Jag ser, ja jag är ofta inne på svenska tidningars hemsidor, att en ny lag är på ingång i Sverige. Fildelningen igen.

Det finns en grymt enkel lösning på fildelningen: Sänk priset på musik med ca 70-80%. Då kanske man kan börja köpa skivor och liknande.

Tills dess: Jag köper bara musik jag vet är bra, man vill ju inte köpa grisen i säcken.

Rykte.

Det går ett rykte där jag bor: Den nya tjejen har mentala problem. Mental sjuksköterskor ska ha setts i hennes rum...

Det förvånar mig inte, hon har på mindre än en halv vecka lyckats så igenom allas matförråd och hjälpt sig själv om man säger så.

Förresten, vet ni vad det börjar bli dags för? Julklappar!

I år känner jag för en systemkamera och en 10 000. Eller kanske en ö...

Regina Spektor und ze Strokes.

Regina Spektor & The Strokes - Modern Girls & Old Fashion Men


Detta är en av de låtarna jag kommer sakna mest när jag uppdaterar min iPod imorgon. 

Vi vet alla att Nick Valensi är den i coola i the Strokes...

Fucking 'ell.

Min mun!!

Jag kan inte öppna den ordentligt pga mina visdomständer som bestämt sig för att göra ett framträdande.

Vet inte vad jag ska göra. Men ont som fan gör det.

Ops 2.

Kom precis hem.

Har föreläsning om sex och en halv timme. Ska upp om fyra och en halv.


Ops.

Nedräkning.

Funderar på att ha nedräkning till Twilight-filmen.

Men det känns lite nördigt, och lite som att jag är 15...


(Ni som inte vet vad Twilight är, eff off)

Historiskt.

Den som inte firar idag borde skämmas.

Det är historiskt, det är en vinst för alla. Vi kommer få vara med om det!

Någon annan som inte riktigt tycker videon är klippt och skuren för låten?

Karin Stöm-Betydelsen av Rum



Känner ni spänningen?

Känner ni det i luften?

Det är så man kan ta på spänningen. Helt sjukt.

Jag kan inte fatta att det äntligen är dags. ÄNTLIGEN. Vi har väntat åtta år på detta! Demokraterna är tillbaka. 

Helt jävla dum i huvudet.

Idag är jag sjuk på riktigt. Jag har antagligen lite feber. Ur min näsa rinner grönt snor och jag hostar konstant.

Jag misstänker att alla runt omkring mig på biblioteket hatar mig och då har jag ändå inte snutit mig ordentligt än. Men det kan ha och göra med att jag råkade kravla runt lite på golvet innan. Måste sett helt jävla dum i huvudet ut. Letade efter ett uttag till min dator och när jag äntligen hittade ett så var bakom hela bänken jag sitter vid, så jag var tvungen att krypa under den och försöka lirka fram sladden i hålen på bänken...det gick inte. Men det fattade inte jag förrens det gått ca fyra minuter. Fyra minuter under bordet är ganska länge kan jag berätta.

Äntligen hittade jag boken jag letat efter i fyra dagar. Jag var helt enkelt först idag! Woho, eller så har alla andra redan skrivit sina uppsatser...

Agressiv.

Bara så ni vet så har ingen kommenterat min blogg på över en vecka, nästan två. Det är dåligt mina vänner. Fortsätter det så här så kommer jag sluta blogga.

Haha, det kommer aldrig hända. Ni blir inte av med mig. Jag är som en agressiv liten parasit. Klänger sig fast som fan och är för jävlig att få bort.


En fråga dock: Är det något som kan förklara Transendence för mig? Jag menar som i Ernst Noltes och Kants texter.
En av mina förläsare ville inte säga Kants namn för det är så likt cunt (vet du inte vad cunt betyder, wikipedia det) på engelska, lite löjligt vi ändå på univesitets nivå...och ja klart vi skrattade när han tillslut sa det. Vi må vara intelligenta, men innerst inne är vi på ett barns nivå.

Skyldig.

Efter att ni har uträttat era mänskliga behov (ja, bajsat), får ni också en skyldig min på ert ansikte. Man kan inte riktigt hjälpa det, den bara kommer av sig själv.

Tänk att gå runt med den minen när man delar toalett med 14 andra. Det är inte lätt ska ni veta, inte lätt alls.

För helvete.

Detta var andra brandlarmet på två dagar. Alltid på helgerna, folk kan fan inte laga mat. Jag vet, jag ska inte säga något. Men ändå....

15.12.

Så mycket är klockan här. Jag har fortfarande inte öppnat mina gardiner för att se vilket väer det är ute, men jag gissat på grått och möjligtvis regn.

Jag är sjuk! Vaknade imorse (11.30) med hosta, ont i halsen och snuvig. Har inte så ont i halsen längre, men fan jag låter som när jag är bakis på rösten, och vi kan alla säga att det inte är attraktivt. Dessutom är mina ögon lite svullna och min hy glansig...

Ännu värre är att jag har ingen mjölk! Kan alltså inte äta frukost imorgon, det betyder att jag måste pallra mig till Sainsbury's antingen i kväll (unlikely de stänger klockan 17) eller imorgonbitti innan jag har ätit frukost...åh så jobbigt.

4 dagar.

Så lång tid är det kvar innan vår framtid bestäms.

Fan ta dem om det blir fel, verkligen fan ta dem! De har redan gjort ett misstag (Hillary jag saknar dig) detta året, inte två det är för mycket.


En gång är ingen gång, två gånger är två för mycket.