Utvecklande och stimulerande

Ah! Halva sommarlovet slut nu. Snart är det dags att återgå till ett utvecklande och stimulerande liv, jag har saknat det.

I know

Ja, jag vet. Jag skäms.
Har inte skrivit något på urminnes tider. Jag har helt enkelt inte vetat vad jag skulle skriva, eller hade tid direkt.

Jag har börjat jobba nu. Äntligen! Men det har jag kanske redan berättat.
Det har regnat som fan!! Åh det är skitroligt, alla är helt handlingsförlamade.
Dan har flyttat och svarar inte på mail. Synd för dig säger jag (nja, kanske inte då). Dock är det bestämt att vi ska hälsa på honom i Milano i spetember när han fyller år.


Jag är oerhört glad att jag inte är på Roskilde. Fy fan, jag lider med dem. Hoppas alla är tillräckligt fulla så det är lättare att leva med det.

Om en vecka är jag äntligen ensam hemma. Trodde jag. Nu visar det sig att min härliga vecka i ensamhet har bytts ut till tre dagar i ensamhet och tre dagar i gemenskap. Inte alls vad jag har sett fram emot. Inte alls. Eller jag menar, det ska bli jättetrevligt...

Hur fan kan man ha en stöd gala i totalt 22 timmars tv-visning?? Det är ju helt sjukt. Men ja, jag kollar iallafall, jag är en svag människa.

Spice Girls ska återförenas, det kan ingen ha missat. Jag ser självklart framemot det med största möjliga entusiasm. Det kommer bli konserterna for a life time.

Nu ska jag återgå till att kolla på Pussies.