Fyra dagar

Snart åker jag!! Nu är
det bara fyra dagar kvar. Snart kommer jag vara i Val Thorens, medans ni andra satar är här hemma...mohaha.

THE ARK KOMMER TILL HULTSFRED

Åh, jag längtar. En The Ark sommar, så underbar som en sommar kan vara. Hoppas på mf med. Men dom måste komma dit, måste. Åh jag längtar.




The Ark




Imorgon är en annan dag

Imorgon min damer och herrar. Då är det dags för något jag sett fram emot i snart ett och ett halvt år. Älskade, underbara The Ark släpper en ny singel!! Det kommer bli underbart, underbart!!
Jag längtar så.

En annan sak som händer imorgon, är att de första artisterna till Hultsfred släpps. Även det ska bli intressant. Dock ej lika intressant som The Ark, givetvis.

Imorgon kommer (förhoppningsvis) det första meddelandet om hur hela nya singeln var. Lyssna och njut, det ska banne mig jag göra!!


Absolutely no Decorum


night

Omg, jag insåg precis att jag är vaken men inte har skrivit i min blogg. Jag skyller det på min vän, som för tillfället väger sig och borstar tänderna...han hade gått upp ett kilo...
Vi såg precis på Shotbus, men herregud, det var bara sex sex sex sex i hela filmen, vi var tvungna att spola skitmycket!!

Gästbloggning av Emmas Käraste Vän

Nu sitter vi här. tänkte att ni skulle få höra MIN version av Emma "snuffa"...
Vi ser som sagt på film, hos Emma...
Vilket är trevligt... men det ingen vet är att Emma sitter i mitten och mina RENA(nytvättade) byxor luktar skumt. Jag sitter även med en bärbar dator så troligen så minskas min fruktsamma spermie produktion. Jag är en MAN alltså...

Men Emma är en trevlig kvinna, som vet vad hon vill ha och tar för sej... öh...
Hon gillar böcker och blev jätteglad över en bok hon fick, å jag bara öhh...
Men hon har en bok, "O.S.A" som handlar om Ystad bla.  men den är HELT fel liksom. SOM OM DET SKULLE TA EN HALVTIMME MED BUSS FRÅN SIMRISHAMN TILL YSTADS CENTRUM å att de skulle stanna precis utanför Åhlens, SURE BÄJBY! höhö, alla vet att de menar Ystad Station och att det är LÅNGT  till Åhlens då. JU!!

MEN MEN, nu har jag inte så mhycket mer att säga, vi ser ju på en bra film... höhö, älskar MUSIKALER!!
oops, nu sitter jag och berättar handlingen för dem två!! Hoppas de uppskattar mej!

KÄRLEK TILL ER ALLA, från oss...
...de tre muskutörerna....

Popstjärna

Jag har nu kalas för mina släktingar...som tur är jag inte ensam som jag brukar vara. Jag har ju faktiskt två vänner här, tack tack tack.
Min kusin har varit ganska packad, svinfull som jag och mina vänner hade uttryckt det. Detta kommer hon sannerligen att förneka. Hon förstörde ett spel för oss, det var inte trevligt.

Just nu tittar vi på "mitt liv som popstjärna". Ja jag vet ej vad jag ska säga om filmen, det visar sig kan man säga...nu ska jag titta vidare på filmen och låta min vän blogga lite han med.

God natt, vi lär höras senare.

Väntar

Just nu sitter jag och tar det lugnt lite. Jag har precis städat HELA nedanvåningen, så ja jag förtjärnar lite ledigt.
Innan idag höll jag min mamma sällskap när hon gjorde maten till mitt kalas ikväll. Hon är så snäll...

Ikväll kommer alla mina släktingar och ger mig presenter...yes!! Den bästa dagen på hela året, för man slipper umgås med dem flera dagar i rad...


Jag tittar på Will&Grace. De är så roliga. Åh Jack är så söt.


Små*

Idag hämtade vi anmälningarna till Småstjärnorna. 21 grupper vill vara med. Det är skitstort...vi kommer bli Baras favvisar när detta är över.

Idag fick jag veta att jag fick MVG i idrott. Woho!! Yes, 17,25 i snitt då ja.

Mona Sahlin är ny chef för sossarna. Jag tror jag gillar henne, hon verkar faktiskt bra. Sympatisk, ja jag gillar henne. Hon är mänsklig...



The Call

Åhh, jag sitter i skolan...jag väntar på att min natur ska börja. Jag och min vän ska nämligen ha en redovisning om Vattumannen. Ett mycket vackert stjärntecken, om jag får säga det själv. Jag kan inte ett skit!!

Igår hade jag som jag kanske berättade innan, en prövning i idrott för att få högre betyg. Den gick not good må jag säga. Så det är lika bra att förbereda sig på att man får nöja sig med vg.

En annan sak som hände igår var att min gamla fotbollstränare ringde. Det var trevlig att prata med honom. Han hade nu gått till en annan klubb och ville bara meddela att jag var välkommen att träna där om jag ville. Han behövde och saknade mig, det hördes...men ja, jag funderar på om jag kanske ska prova att träna i hans nya klubb, men jag har alltid snackat skit om den klubben...hm svårt val, svårt val...


Nature

Jag har precis blivit klar med naturen som jag har till imorgon, ska bara fylla i Alles saker med. Men det tar ju nada tid.

Idag hade jag prövning i idrott. Det känndes inte bra kan jag säger. Jag tror definitivt att jag får nöja mig med ett VG. Men det är inte fy skam...

Bygglov

Just nu sitter jag och tittar på Bygglov på tv4. Det är så en vardagskväll ska avslutas!!

Idag har jag gjort massor tycker jag!! Jag har haft matte, svenska och körkortsterori. Jag har även haft körlektion och övningskört med mamma. Men ja, det ska vi inte prata om. Vi kommer inte riktigt överrens i bilen...

Val Thorens om...10 (tio) dagar...jag längtar!!

Feel it baby, feel it..

Haha, jag kan fortfarande komma på mig själv med att skratta!! De orden kommer för alltid sitta kvar i mitt minne.
Kan även säga att det handlar om en sjal, en Dior-sjal för att vara mer specifik. De är inte yttrade av mig utan av en vän, en kväll en sensommarnatt 2006. Det var roligt!

Det verkar gå nerför för min blogg, detta mina vänner är ikke bra. Jag har sagt det innan och jag säger det igen, kommentera vad ni vill veta och jag lovar att blogga det. Ni måste även tipsa vänner och bekanta, dock ej släktingar till mig, om min blogg. Jag vill ha högt läsarantal, det är roligare att skriva då. Inget emot er som läser redan, jag älskar er!! Ni är mina kära vänner som står bakom mig i vått och torrt.

Nä nu ska jag sova. Har faktiskt sovmorgon imorgon, det ska bli jävligt skönt kan jag meddela!! Vi ses imorgon hoppas jag, god natt.

MITT kalas...

Alltså, när det är ens kalas så vill man gärna själv bestämma och ha åsikter om vad man t.ex. ska äta. Det är ju faktiskt jag som fyller år!
Men nej, inte i min familj...herregud, jag som inte ens vill ha kalas. Lite kaffe på söndagen bara, inte en hel jävla lördag. Vi kommer ändå bara bli ovänner typ vid ett, pga att jag, enligt vissa, inte hjälper till tillräckligt...bara ge mig presenterna så vi får det överstökat...

Min familjs nuvarande problem

Just nu håller majoriteten av min familj, det vill säga alla utom jag, på med att hänga upp två stora porträtt av mig och min syster på väggen. De verkar inte riktigt kommer överrens om var bilderna ska hänga...fortsättning följer...

Kommunen

Idag har jag och min vän varit och träffat en man på kommunen (då menar jag det på det sättet kommunen ska uttalas, inte något jävla volontär-peurekanskt sätt...). Han var mycket trevlig och verkar tro mycket på vårt projekt. Det känns bra. Vi räknade ut att vi kommer få ett överskott på pengar, ja inte oss emot...


Irri

Ja, det blev jag idag. Jävligt irri för att vara lite mer exakt.
Vår engelsklärare är inte riktigt frisk, närmare bestämt sjuk i huvudet. Vi ska skriva en uppstats på vår lektion, som fyra person ska läsa innan man lämnar in den. Men syftet med uppstatsen ska vara att man skriver den helt själv...någon mer än jag som inte får ihop det?


Vad fan har hänt??!

Jag är orolig. Mitt andra hem på internet, ProCivitas intranät, kan inte logga in mig!!
Varför? Varför? Varför?
Vad har hänt? Jag har inte gjort något, straffa inte mig!!

Nyheter

Jag har denna kväll fått chockerande nyheter från en nära vän. Herregud, jag vet ej vad jag ska säga om dem.

Vad är det med människan det kretsar kring?


Jag fick den här bilden av en god vän, dock inte samma vän som brukar omnämnas. Tycker ni att detta ska bli min nya orginalbild?

Jag fick den här bilden av en god vän, dock inte samma vän som brukar omnämnas. Tycker ni att detta ska bli min nya orginalbild?

Efter ett telefonsamtal

Jag hade precis ett mycket utvecklat telefonsamtal. Det tog 3 minuter, men gav massor med information.
Jag fick veta att det inte är hela världen om jag inte gör geografin just nu, jag kan göra den lite senare. De är alltså okej att göra den senare idag, efter att jag sett DaVinci koden.

Hello g-test

Ja, som förväntat blev det ett starkt ig på mitt senaste läxförhör på matten. Så ja, nu har jag ett g-prov att förbereda mig inför istället för, som förra gången, ett vg-prov.
Matten är för svår, den är sjuk, det finns fan ingen som kan klara av den!!

Katastrof

Tv4 lade precis av här i Bara. Men tack gode gud kom den tillbaka igen, nu är det nyheter med anledning av stormen i sydsverige!
OMG minst 2 (TVÅ) dödsoffer...

Mitt nästa bokprojekt!


The answer to the question

Jag ska nu försöka författa min syn på tre ting: Barn, Äktenskap och Familj.

Barn är ett nödvändigt ont för att mänskligheten ska kunna fortleva. Det är en sak jag inte tycker man ska skaffa i för tidig ålder.
Personligen så känns 34 eller 32 som en bra ålder för mig. Man har (förhoppningsvis) en fast inkomst, ett bra jobb (man kan ju t.ex vara lyxprostituerad och ha bra med pengar), ett bra ställe att bo på.
Jag har även funderat på en annan sak gällande barn. Man kan ju nu skaffa barn utan att ha en annan förälder. Detta känner jag kommer passa mig utmärkt! Jag menar, när man är 32-34 så är man fortfarande ganska ung, man vill inte kila stadigt så att säga riktigt ännu. Men eftersom jag är kvinna, så går ju tiden och man kan ju inte få barn hur länge som helst, alltså måste man skaffa ett nu innan den biologiska klockan runnt iväg för all framtid.
Kan även säga att jag inte är kristen, alltså känns äktenskap (på det traditionella sättet) ganska out of the question. Tänkte mer någon form av ceremoni, utan präst. Men jag lär ju ha grova problem med att komma så långt. Alltså lär det bli så att jag skaffar barn på egen hand och sen i framtiden kan någon komma och bli en del av livet.
Familj är en sak jag ser att man kan tycka mycket om. Det sägs ju att familjen är den som man står närmast. Men nej, inte i mitt fall känner jag.
Jag står mina vänner mycket närmare, jag skulle kanske klara mig utan min familj, men jag skulle inte klara mig utan mina vänner.

Alltså, när jag är 34 kommer jag vara en kvinna mitt uppe i karriären som precis blivit ensamstående mamma. Ja, det låter ju inte direkt som ett typexempel på en bra familj, men allt blir vad man gör det till.
Min familj kommer bli underbar, jag och mina vänner alltså!

Förnuft

Jag hoppas en god vän till mig tar sitt förnust till fånga angående den stundande sommaren. Annars kommer jag bli besviken, men detta gissar på att mina goda vän redan vet, hon är ju trots allt en god vän.

Fel

Någonting är jävligt fek med min msn. ALLA mina kontakter är borta!!
Men detta kan bero på att jag är inloggad hemm och nu är hos min vän. Men ja, skumt är det iaf.

När jag kommer hem kommer svaret på frågan från igår, äktenskap, barn och familj ni vet...det kommer, det kommer....

Clean

Jag ska egentligen städa nu. Men Det är så jävla tråkigt att jag tror att jag sitter kvar här ett tag till. Eller kanske inte, eller jo. Usch det är så svårt att bestämma sig, men jag måste nog börja nu tror jag.

Var tvungen

Jag har


(x) snott den här listan från nån
(x) rökt en cigarett
( ) rökt en cigarr
( ) varit hög
(x) varit full
(x) hånglat med någon av samma kön
( ) blivit dumpad
( ) dumpat någon
( ) varit kär
( ) fått sparken
( ) varit i knytnävsslagsmål
(x) rymt hemifrån (dock bara inom Bara i ca. en timme)
( ) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare


(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
( ) varit kär i en av mina internetkompisar
( ) varit i Kanada
( ) varit i Mexiko
(x) flugit
( ) spytt i en bar
( ) sett en del av mig själv brinna
( ) ätit sushi
( ) åkt snowboard
( ) crowdsurfat under en konsert
( ) varit i ett våldsamt förhållande
(x) tagit smärtstillande

( ) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
( ) haft ett te-party
(x) byggt ett sandslott
(x) hoppat i en vattenpöl
( ) lekt uppklädd
(x) hoppat i en lövhög
(x) åkt släde
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) varit ensam
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) använt ett falskt id
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med i en jordbävning
( ) rört en orm

(x) sovit under stjärnorna (tält räknas)
(x) blivit kittlad
( ) blivit rånad
(x) blivit missförstådd
( ) tagit hand om ett råddjur/en get
(x) vunnit en tävling
(x) gått mot rött
( ) blivit avstängd från skolan
( ) varit i en bilolycka
(x) haft kramp
( ) känt mig som en utstött
(x) ätit ett helt glasspaket på en natt (usch ja, Ben'n'Jerry's...)
( ) dansat i månljus
(x) hatat mitt utseende
(x) varit vittne till ett brott
(x) ifrågasatt mitt hjärta


( ) varit besatt av post-it lappar
(x) gått barfota i lera och pressat leran mellan tårna
(x) varit vilse
( ) varit på andra sidan landet
(x) simmat i havet
(x) känt som om jag håller på att dö
(x) gråtit mig själv till sömns
(x) lekt polis och rånare
(x) sjungit karaoke
(x) betalat för mat med bara mynt
( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort
(x) busringt
(x) fångat en snöflinga på tungan
( ) dansat i regn
(x) skrivit ett brev till tomten
(x) tittat på solnedgången tillsammans med någon jag bryr mig om
(x) blåst bubblor


(x) gjort upp eld på en strand
( ) förstört en fest
(x) åkt rullskridskor
(x) fått en önskan inslagen
( ) haft sex med en apa
(x) burit pärlor
( ) hoppat från en bro
( ) ätit hund/katt-mat
( ) sagt till en främling att jag älskar honom/henne
(x) kysst en spegel
(x) sjungit i duschen
(x) burit en svart klänning
(x) drömt att jag gift mig med någon (brukar inte komma ihåg mina drömmar, men jag tror jag drömt det)
( ) limmat fast min hand i något
( ) fastnat med tungan i metall
( ) kysst en fisk
( ) varit en cheerleader
(x) suttit på ett tak
( ) skrikit så att jag inte fått luft
( ) byggt en kärra
( ) pratat i telefon i mer än sex timmar
(x) stannat uppe hela natten
( ) inte duschat på en vecka
(x) plockat och ätit ett äpple direkt från trädet
(x) klättrat i träd
(x) haft en träkoja


(x) är rädd för att titta på skräckfilm ensam
(x) tror på spöken
(x) burit fula/annorlunda kläder i skolan för att höra vad folk säger (det stämmer inte, men jag har burit fula
kläder OCH fått höra folks reaktioner, jag gjorde det dock ej för uppmärksamhet)
( ) spelat kyckling
(x) blivit puttad i en pool med kläderna på
( ) blivit tillsagd av en främling att jag är het
( ) brutit ett ben
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) fångat en fjäril
(x) skrattat så mycket att jag grät
( ) gråtit så mycket att jag skrattade
(x) fuskat på ett prov
( ) haft en Britney Spears-skiva
(x) glömt någons namn
(x) sovit naken


Fan vad lite jag gjort...

Beslut

Har beslutat att svaret på mina funderingar om barn, äktenskap och familj kommer senare. Om ni har tur imorgon, detta beror dock på om jag anser att jag har tid.
Har ni tur skriver jag det när jag kommer hem från en fest (om det nu blir någon), då kan ni se fram emot ett ärligt fylleinlägg.


Sov gott


Frågor från Nathalie


1. Vem är Emmas idol?
2. Vad gör Emma om tio år?
3. Om Emma skulle vara ett afrikanskt djur, vilket skulle hon vara då?
4. Hur mycket betyder pengar för Emma?
5. Vad är lycka för Emma?
6. Kan fåglar vara höjdrädda?

1. Jag har ingen idol, samtidigt som jag har massor. Jag skulle mer säga att jag får influenser och inspireras av olika människor. Men en idol det har jag inte. Den person som jag inspireras mest av och den som jag också ser upp till mest, den som vet exakt hur allt är det måste vara Ola Salo, eller ja hela the Ark (ja, jens och sylle med).

2. Om tio år. Då räknar jag med att jag jobbar som jurist. Helst i US and A någonstans, men visst Sverige går. Dock ej Malmö, Stockholm i så fall. Jurist iaf, det är det jag vill.

3. Jag gillar inte djur direkt, och dessutom skulle jag antagligen bli dödad direkt med tankte på min nuvarande kondition...

4. Pengar är allt. Allt.

5. Lycka? Jag har aldrig riktigt funderat på om jag är lycklig eller inte, så jag gissar på att jag är det. Därför är det mycket svårt att säga vad lycka är för mig. Man vet ju inte vad man har förrän förlorat det.

6. Men herregud, det säger väl sig självt att dom kan! Nu blir jag nästan irri.

The answer to all your questions

Jag har funderat lite. På det här man barn, äktenskap och liknande. Jag har kommit fram till ett mycket vettigt svar åtminstonde i mitt fall.
Jag kommer tillbaka med det om ett tag, måste bara formulera det på ett bra sätt.
Så vänta ivrigt, gå ej och lägg er, vänta vid datorn. Det vi alla väntar på kommer, mitt svar!

EH

Inga kommentarer på mitt förra inlägg, är ni inte intresserade? Skyll er själva då.

Man skulle kunna tro att EH står för mitt namn, men där har ni fel mina vänner. Det står för Espresso House och det var på det stället jag spenderade min fredagseftermiddag och tidiga kväll.
I hela sex (6) timmar satt vi och fikade och pratade och skrattade. Ja gud vad vi skrattade. Skrattet tog aldrig slut.
Men kul hade vi.
Väldigt kul må jag säga.

Årslista

Jag funderar på att göra en årslista av 2006. Men då behöver jag kommentarer på vad ni vill att jag ska utse. Jag har lite halvkass fantasi att komma på sådant själv. Så säg vad jag ska utse så utser jag.

Holy shit

Okej, jag kan meddela att min mensvärk har börjat sättas igång. Det börjar som en svag känsla inne i livmodern, sen jobbar den sig starkare och utåt.
Det är INTE bekvämt kan jag säga...

Lågt!

Det var lågt...De flesta av er fattar inte, det är internt. Men ni som vet vad jag menar (ja du..) lågt, så lågt.

De första frågorna

Dessa tre enkla frågor har jag fått hittils:

1. Varför är Emma avis på cissi
2. Vilket lipgloss använder emma ;)
3. Vilka är dina bästa verktyg i naturen?

Så då tar vi dem i tur och ordning:

1. Cissi jag är inte avundsjuk på dig! Det har du fått helt om bakfoten, det handlar om mycket mer än så.

2. När jag använder lipgloss (endast när jag festar) så föredrar jag att använda ett med plumping effekt från Victoria's secret, som jag för tillfället är av med dock.

3. Jag har ett par favoriter när jag campar. En bra sovsäck är a och o. Investera vänner, investera. Sen en bra mobil med teckning, så du har möjlighet att ringa en taxi och åka hem. Annars fungerar alla former av sprit och droger (jag uppmuntrar inte till droger) så du kan bedöva känslan av att tvingas vara ute i naturen...Men jag älskar att vara ute i det fria!



(från Victoria's Secret fashion show)


"Lista"

Det här är mina svar från i somras när jag gjorde en såkallad "lista", flera av dem gäller än idag. Men jag kommer välja ut några och skriva lite mer aktuella svar på dem.



Är du kär: Ligger inte i min natur

När stiger du upp:
När jag vaknar klockan 14

Är det bra eller dåligt:
Skitbra

Vem/vilka vet mest om dej:
Alle

Gillar du att slåss:
Om jag kan vinna, självklart!

Vad har du på dej just nu:
Nattlinne, samma som jag haft i fyra år.

Vad ska du göra ikväll:
Sova

Är du seriös:
Ehm, jaa.

Hur många handväskor äger du:
Ska räkna…5-6 tror jag.

Hur många bilar har du/din familj:
Två + en motorcykel.

Hur många biologiska syskon har du:
1

Vad heter de:
Josefin

Hur många timmar sover du per natt:
Olika, förhoppningsvis 10 timmar

Vem är snyggast i hela världen:
Förutom jag, Johnny Depp.

Vad är du allergisk mot:
Nikel och en massa annat men det är bara inbilling.

Ska du duscha idag:
Jag ska visa mig utanför huset, så ja.

Vad är det för veckodag:
Fredag.

Vad är det för datum idag:
18 Augusti

Vad gör du nästa år:
Ska börja trean då.

Är du likgiltig:
Never…

Hårdrock eller synth:
Eh, nada.

Är du uppväxt på landet eller i stan:
Jag anser ju att Bara är stan men jaa, det blir nog landet.

Har du utländska föräldrar:
Hahahhahaa, skojar du…min släkt är svenskar sen typ 1000-talet eller nåt…

Gillar du att laga mat:
Ett nödvändigt ont, eller ett gott ont…

Märkeskläder eller secondhand:
Billigt och bekvämt är mina ledord.

Hur många par skor har du:
oj, typ mellan 10 och 15 tror jag, använder bara 5 av dom.

Är du sexuellt frustrerad:
Hm, svår fråga…

Vem är snällast just nu:
Jag, älskar mig själv.

Var har du ont:
Ont? I munnen, jag håller på att få en tand.

Använder du hårspray:
Ibland, mycket ibland.

Kan du stå på händer:
Jaa, eller har kunnat…för 5 år sen.

Favoritsåpa alt. Dokusåpa:
Våra bästa år.

Favoritserie:
Vänner, A-ekonomi.

Gillar du seriehjältar:
Älskar bara mig själv.

Hur många nina känner du:
Känner till några stycken.

Vad tycker du om idrott:
Skitkul! Bara man inte blir trött, svettig och måste anstränga sig

Gillar du att fotografera:
Nä, eller ibland. Bilderna är roliga.

Gillar du musikaler:
Of course! Har faktiskt sett Mama Mia på Broadway!

Salt eller socker:
Salt.

Tittar du på sport:
Japps, ibland

Om ja; vadå:
Senast Friidrott.

Tränar du:
nja..

Om ja; vadå:
Kanske fotboll, eller officiellt fotboll.

Gillar du ketchup:
Ja

Sushi eller hamburgare:
Äter inte fisk, så hamburgare.

Små eller stora bokstäver:
Stor bokstav i början på varje mening, sen givetvis små.

Blyga killar/tjejer eller framåt:
Framåt eller då kan jag tycka de är för mycket, eller jag vet inte. Det varierar.
Är du bra på att måla: Haha

Vad har/hade du mvg i:
Kan inte räkna upp allt. Skulle fan ta hela dagen! Jag är jäkligt smart ska du veta.

Vad har/hade du ig i:
Jag får inte ig.

Är du blyg:
Eh, ibland, eller rättare sagt, innan jag litar på en person.

Favoritlaget:
AS Roma

Gillar du konst:
Jadå.

Favoritmålning:
Den skitstora på Louvren

Vilket museum var du senast på:
Louvren

Om du fick välja ett äventyr, vad skulle du välja då:
Amen herregud.

Har du åkt luftballong någon gång:
Nä, men min pappa har.

Har du utövat någon extremsport:
Återigen, jag gillar inte saker jag måste ta i i.

Har du någon tatuering alt, piercing:
Over my dead body. Kommer aldrig på fråga!

Vem är den hurtigaste personen du känner:
Haha, har inga såna vänner.

Använder du smycken:
Ja, ibland, när jag orkar.

Är du feminist:
Som FAN! Ingen man trampar på mig!!

Favoritinredningspryl i ditt hem:
Min lampa är sjuktsnygg och det enda som passar in, eller min matta också, de två sakerna måste svaret va.

Är du glad nu:
Låter det som det? Glad är ett sådant tomt ord…

Var du glad igår:
Jag är alltid glad, mer eller mindre, oftast mindre.

Känner du någon som jobbar på sjukhus:
Klart jag gör! Eller kanske inte…

Vem skulle du vilja ge mjältbrand:
Ooo massor! Cp-läraren Rick är en t.ex. Men även Bush står högt upp, samt alla de som har problem med The Ark.

Kaffe eller te:
Kaffe, te är för mesar.

När grät du senast:
Grät?? Jag är fan inte svag.

Sexigaste kroppsdel: Hela jag…

Om du vore en färg:
Skulle jag va en snygg sådan ja.

Hur många har du kysst:
Lätt räknat.

Sexuell läggning: Gissa. 

Du har pojkvän/flickvän/både och/:
Eh!! Jag ska inte bli gammal och dö än.

Fick ett tips

Jag fick ett tips precis av min vän Cissi, ja ni vet hon från EM (tur att de sidorna är censurerade...)...Hon tyckte att jag skulle ha en lista och det kan man ju förstå. Jag menar vem vill inte veta mer om mig?

Jag håller för tillfället på med en massiv lansering av den här bloggen och tänker framför allt satsa på mun till mun metoden. Vilket gör att ni, mina kära läsare är det viktigaste jag har. Därför vill jag att ni kommer med synpunkter på vad ni vill veta om mig (inga dumma eller oseriösa saker nu tack), det finns säkert massor! Inga frågor är dumma, jo vissa men de kommer tas bort.
Så sätt igång att skicka kommentarer, så återkommer jag med en liten lista.

Jag, slappar i skogen

Jag, slappar i skogen

PANIK!

Jag har panik! Jag kommer få ig så det stänker om det. Nä jag måste väl försöka en gång till, men det blir fan sista. Måste ju förbereda mig mentalt inför imorgon med.

Idag fick jag hem ett brev från vägvärket. Jag hade bokat kunskapsprov, vilket stämmer. Men en sak chockade mig djupt! Tydligen ska man ta sitt foto till körkortet samtidigt!! Jag menar OMG, detta visste verkligen inte jag...nu måste man fixa sig skitmycket innan med ju. Dessutom känns det tungt med det provet just nu, jag har sjukt mycket annat att göra!

Talar sitt klara språk, ord är överflödiga.


Finally

Herregud!! Jag har väntat i flera timmar, det har inte funkar att gå in på blogg.se. Höll på att få spel.

Idag har jag och Alle varit och fikat, vi skulle träna med det blev verkligen inte så. När vi satt där på Espresso House på gågatan (samma ställe vi sett Ola Salo traska förbi ett par gånger) så jobbade vi faktiskt med vårt projekt! Det kommer bli skitbra. Vi är faktiskt duktiga på det, men ja jag har ju erfarenhet (tänker framför allt  på EM, cissi du förstår...)
Dom små barnen kommer aldrig glömma den 3 mars, dagen de var med i Småstjärnorna 2007!

Åh nu fyller jag snart år! 20 dagar kvar, det är ingenting, INGENTING mina vänner...30, glöm aldrig det.


Nu börjar Vinnare v65, får för fan inte missa det!!


Sex

Det är en sak som ej ska förekomma i vårt projektarbete. Vi har idag bestämt att det inte får förekomma någon form av sexistisk text eller beteende under "Småstjärnorna"...


Zero

Jag skriver i ren grupptrycksanda. Min vän, som förtillfället sitter bredvid mig, frågade om jag skrivit i min blogg idag. Svaret var nej. Hon sa då att det var dags för henne att "posta" ett meddelnade. Så det är det jag med gör nu.
Kan även berätta att hon hade ett antal fler besökare än mig, inte bra mina vänner, inte bra...
Jag har för tillfället ingen lektion och pga att folk är tråkiga (nämner inga namn Alexandra och Erik) så sitter vi här i datorsalen och gör NADA! NADA


Min favoritserie- Alla kategorier!

                                                       

Åhh

Jag är kissnödig!! Samtidgt som jag hade tänkt träna lite för att sedan läsa en del i min teoribok för att sedan kunna få MVG på mitt prov i körkortsteori.

En stor sak

Idag har jag gjort en mycket stor sak för mig. Jag vill inte berätta vad, men fråga gärna.
Fick veta att vår körkortsteori-lärare ska med till Val Thorens, haha. Undrar om han ska ha med sig sin

chihuahua...


Jag är så smart

Jag har (återigen) fått bekräftelse på att jag är en riktigt smart person. Min svensk-lärare, en enligt många är mycket intelligent, gav givetvis mig ett MVG på mitt senaste prov. Och, ni skulle sett kommentarerna! Bra, Bra, Bra. Ja jag är ett geni för att uttrycka mig på ett lättsamt sätt.

Nu har jag cirka en timme kvar innan jag måste avlägsna mig från skolan och ta mig till körskolan för ännu en lektion åt helvete...

I'm so proud

I made it!!
Jag är den bästa jag vet för tillfället, jag lyckades klara av att ändra färg på min blogg. YES!
Nu ska jag se klart på dokumentären om Wallenberg- familjen och sen...KOMMISSARIE LYNLEY!! Jag längtar...


Trött, hungrig och ett löfte

Ja, jag har alltså lovat mig själv att jag ska trampa lite på cykeln idag. Men jag orkar inte just nu, men ja har jag lovat så har jag. Får för fan ta mig själv i nackhåret och resa mig upp ur fåtöljen (dock ej samma som jag brukar sitta i).
Men ja, jag behvöer prata med Alle, som ni förstår efter mitt förra inlägg som skapade huvudbry. Så om du läser detta innan du ringer, RING MIG!!

Skriv så man förstår!

Jag fick ett chockerande mail från min dansk-lärare idag. Hon har skrivit på danska, jag fattar inte ett skit!! Hon skriver något om ett besökt i Köpenhamn, som ska kombineras med ett museum besök. Men hon har skickat det personligen till mig, så jag fattar inte om det bara gäller mig eller hela klassen. Hon skriver även om ett möte om våra kommande prov. Jag har faktiskt inte missat så mycket!! Nä, detta måste diskuteras...

Tankar om ett hav, ett land, ett folk

Igår var vi ute i den stora staden på andra sidan havet, Köpenhamn. Det enda danskarna har att vara stolta över, förutom Olsen Brothers och Kungliga familjen. Jag menar vem fan tycker egentligen om pölse, Sanne Salomonsen och öl? Inte jag iaf, åtminstonde inte öl. Jag erkänner, en pölse har väl slunkigt ner en och annan gång.
Men iaf, det var MYCKET roligt, Dan too bad you wheren't there. Shit jag tror nog fan att jag stavade rätt! Ja det var som sagt trevligt...även om vissa (ja du Alle, och även Maria till viss del) överskattar sin sångröst. Klaga nu ej på mig, jag vet mina begränsningar.

Ja sen blev det självklart så att någon (ej jag) inte kunde hålla sitt maginnehåll i styr, utan det blev en trevlig visit för personen inne på McDonalds toalett, som enligt uppgift dessutom hade stopp.

Jag har fotfarande inte borstat mina tänder idag, men det sa jag inte till Alle när hon var här tidigare, då hade hon bara tyckt jag var äcklig och det är jag inte. Kanske lite ofräsch ibland, men inte äcklig.


Redan lack

Jag har inte ens haft denna bloggen i fem minuter och är redan irriterad på att jag inte vet hur man ställer in sina färger...dessutom blir jag provocerad över att det finns en mall som heter "Love", strö salt i såren för all del...

Som en oskuld, eller en ny oskuld...

Jag blev trött på min andra blogg, jag skrev ju aldrig i den. Men nu närj ag såg att min kära vän Allis hade skaffat en, ja då var jag tvungen att skapa en ny jag med. Man måste ju visa att man är ett grupptrycks- offer på riktigt. Ni kan läsa Allis blogg på www.alllis.blogg.se, gratis reklam javisst! Men jag får väl tillbaka lika mycket reklam en annan gån gissar (hoppas) jag på.

Om cirka tio minuter kommer mina föräldrar + syster att åka från vårt hem, för att besöka lite vänner. Ja, jag ska också träffa vänner ikväll, dock under lite "vildare" former än middag och kortspel. Vi ska nämligen ut och slå klackarna i taket, som man kan välja att säga.

Men nu, dags att äta middag (ska värma lite köttfärssås och pasta i micron) och sen äntligen borsta tänderna!