iPod uppdatering

Idag tyckte jag det var dags för en liten uppdatering av min iPod, det var nämligen ganska länge sedan sist. Jag har förövrigt inte använt min iPod på mycket länge, inte sedan innan Hultsfred för att vara ärlig.

Hittade massor av ny musik idag med. Bland annat hittade jag äntligen CocoRosies album, dock fortfarande inte det senaste vilket stör mig väldigt mycket.
Jag hittade även Uffies ep. Jag kommer spela sönder låtarna, jag lovar. Sedan kunde jag äntligen få en ärlig chans att lyssna igenom Oasis samlingsalbum.
Åh jobbet imorgon kommer bli en fröjd.


Jag ber om ursäkt för de tidigare länkarna som inte har fungerat. Jag förstår verkligen inte varför de inte gör det. Jag vill länka massor till er, men tyvärr går det inte. Jag gör ett nytt försök i detta inlägg, jag lovar verkligen ingenting. Om dessa länkar nu skulle fungera, så ber jag er att komma tillbaka till min lilla blogg, även om länken öppnas i samma fönster och inte i ett nytt.


Midde/Misse

Ja man kan använda båda förkortningarna. Jag behöver väl inte tala om för er vad det står för? Det antar jag att ni fattar själv. (Men för att förtydliga om det är någon som inte förstår så betyder det Midsommar).

Jaha, dags imorgon alltså. Som det ser ut så blir det en parmiddag. Givetvis har jag inte sjunkigt till den pinsamma nivån och det är därför en parmiddag + mig. Jag jag är femte hjuler, the outsider, singeln det är synd om; Kärt barn har många namn.
Men ni behöver inte tycka synd om mig, jag skulle hellre dö än tvingas ha en partner att äcklas med.

För övrigt börjar jag jobba på måndag, fem och en halv härliga veckor på älskade E-on stundar. Jag längtar!

Just nu lyssnar jag på Oasis, jag gillar verkligen Oasis (jag menar då ej endast "Wondewall", "Morning Glory" och liknande).
The Ark verkar vara hemma, vilket är jävligt skumt eftersom de har en spelning utanför Umeå den 23:de. Men de kanske vill fira Midde som med.

Trevlig midsommar på er och dansa nu mycket runt könsorganet!



Äntligen snart dags igen

Nu är det inte långt kvar mina vänner. Om mindre än en vecka är jag tillbaka på mitt älskade e-on. Jag har saknat det så.
Jag kan meddela att vi nu flyttat till ett nytt hus, tvärs över gatan. Det ska bli mycket spännande att se inredningen, utan att överdriva kan man ju påstå att
e-on inte direkt haft de bästa inredningsarkitekterna på plats...hoppas det har blivit ändring nu.

Men ja, nu ska jag njuta över min frihet ett tag till, för snart är det slut på det roliga. Gäller att bli brun nu, för sen har man inte en chans på fem veckor.

Men trevlig sommar!







Tillbaka till civilisationen

Hemma igen.

Jag har precis kommit hem från sex dagar i
Hultsfred, denna lilla håla mitt i de smålänska skogarna. Man kan säga att sex dagar var jävlar i det länge.
Kul var det, men ärligt talat, en gång räcker.




365

Sommarlov. Äntligen. Men som sagt jag har ju i princip varit ledig i en vecka redan.

Jag hade skitroligt igår, men herregud, kunde ingen varnat mig att det tar tid att gå på studenter?
Vi hann  iaf med fyra stycken (förlåt Cissi för att vi inte kom på dig!). Tyvärr kom vi in väldigt sent till Malmö så vi missade studentfesten på Hilton, men jag hoppas den var trevlig.

Nu är det bara 365 dagar kvar tills min egen student, sen äntligen!



Snart

Hm, snart mina vänner är det över för den här gången. Snart har ytterliggare ett år försvunnit ur mitt 18-åriga liv. Snart har jag bara ett år kvar.

På fredag är det avslutning. Äntligen. Fast man är ju i princip lediga redan nu, skolan är så tom så tom.

Treorna är gone, de skiter alltså i att gå.
Tvåorna bryr sig inte, de har insett att man inte gör något ändå.
Ettorna är kvar, de är för dumma för att fatta att de kan ta en ledig vecka.

Fredag- Jag längtar.
Fredag- Kanske inte så mycket längtan när man tänker efter.


Utveckling är inget för kristdemokraterna

Jag vet verkligen inte vad jag ska säga. När man läser den så tror man att det är skrivet med en aptit ironi. Tillslut är man dock tvungen att inse att dessa människor menar verkligen vad de skrivit under, det är inte ett skämt.

Jag är chockad.

Dags att lägga ner

Börjar det inte bli dags för Alf Svensson och de andra att lägga ner?

2007 ska inte diskutionen handla om Om man ska ha en könsneutral äktenskapslag utan När den ska införas.
Måste läsa "brevet", har hört att det innehållen en hel del saker som gör att dom borde gå och dränka sig.

Eller tvingas leva i ett eget land med stängda gränser som ingen bryr sig om och inte handlar med. Vilket skulle betyda att deras ekonomi skulle gå åt helvete och antagligen skulle alla begå självmord för att de är olyckliga.

En vacker dag kanske...