Fucking blogg.se

Den här skiten har inte funkat på aslänge. Jag kan inte logga in, jag blir jävligt förbannad må jag säga.

Jag slogs precis över hur stor Anna-Nicole Smith såg ut att vara, även under hennes supermodell-tid. Lite skillnad mot dagen modeller som t.ex Kate Moss.

Jag kommer älska april känner jag.
Först kommer Angelina Jolies självbiografi ut, sen kommer The Arks album ut och sen ska jag skriva mitt teoriprov till körkortet och förhoppningsvis hinner jag även köra upp i samma månad. Underbart ju!


Ett helvete som gått för långt ---> IKEA

Jag har varit på IKEA, detta underbara fantastiska varuhus med ALLT för hemmet, två dagar i rad. Det ska jag säga, det är mer än nog. Jag vill inte dit igen på minst ett par veckor.
Just nu håller pappa på att skruva ihop min nya byrå eller om det är mitt nattduksbord, jag har inte gått in och kollat än. Jag funderar på om jag kanske ska börja plugga lite, har ju faktiskt MF-prov på torsdag. Måste börja idag...eller kanske börja med MF-projektet, ska ju faktiskt lämnas in nästa vecka, har inte börjat än...

Gårdagen

Jag skulle haft en trevlig lugn hemmakväll med endast mig själv. Ja, nog såg jag fram emot det. Men nej. Inget blir som man tänkt sig.

Min vän ringer, upphetsad till tusen, och kräver att vi ska till KB. Hon hade fått ett tips från en säker källa att Ola Salo skulle vara på KB på kvällen. Givetvis ska vi dit.

Väl där ser vi ingen Ola, men en annan uppenbarelse.



Den här underbara mannen gick runt i sin svarta vackra rock (som han inte tog av sig en enda gång). Han verkade inte känna någon, men alla kände honom.
Jag var ca. fem centimeter från honom. Det var underbart!!

Tips

Jag har precis, eller ja för den enda var det ett tag sen, två bloggar.

http://www.saintkildaroad.blogspot.com/

och

www.vadargrejen.se

båda dessa är mycket underhållande. Gå in och läs.

Jag har även sett en mycket trevlig sak!
Om The Ark vinner ESC (Eurovion Song Contest för er som inte hänger med) så ska man hylla dem i Malmö genom en kortege i stan. Ganska coolt, om jag får säga det själv.

Ikväll ska jag inte göra ett smack. Jag sak titta på film, har laddat ner en film och den andra håller på.
De är: "Better than Chocolate" och "A family Affair". Har även tänk ladda ner "The Good Shepherd", eller om man vill "Den innersta kretsen". Titel översättningar är så jävla fula ibland!

3 maj

Mina goda vänner, 3 maj. Lägg den dagen på minnet. Det är den dag som jag (med flera) ska se det mest underbara som finns, nej ingen jungfrufödsel, men likväl The Ark. 
3 maj, den dagen kommer de att infinna sig på KB i vårt älskade Malmö. Jag har längtat efter en ny KB-koncert, längtat!!
Det är UNDERBART, UNDERBART!






Denna bild har jag tagit själv kan jag berätta. Den är från Lundakarnevalen förra året den 19 maj 2006.

Herregud!!

Jag var skeptisk, jävligt skeptiskt. Men varför? Jag vet ju att de fortfarande är samma som alltid. Och jag ÄLSKAR dem. ÄLSKAR verkligen.

April- jag längtar. Jag behöver skivan nu.

Snälla Malmöfestivalen med, snälla snälla snälla. Jag vill! Sista sommarlovet, ge mig en bra avslutning.






Vinnaren p? l?rdag

Ikväll -->

Ikväll ska jag och en vän ha en trevlig måltid tillsammans i goda vänners lag. Och nej, vi firar inget.







            











Vinnaren på lördag

Vinnaren p? l?rdag

Mycket impad.

Jag är mycket imponerad må jag säga. Herregud blogg.se, vad har hänt? Jag känner ju inte alls igenom mig, så förändrat, så snyggt, så modernt!

Jag förra helgen var det Småstjärnorna. Det blev oerhört lyckat! 45 barn och över 120 föräldrar och syskon som tittade på, alla verkade vara nöjda.
Stort tack till alla som hjälpte till under dagen.

Jag håller, eller jag höll, på att plugga till mitt körkortsteoriprov, jag ska skriva upp på onsdag är det tänkt. Som det ser ut nu, lär det inte bli då. Jag har precis klarat första delprovet! Woho!! Bara fyra kvar.
Jag har faktiskt pluggat ovanligt mycket idag, två hela timmar. Länge sedan jag tog så mycket tid till något tråkigt.

Imorgon ska jag och Alle ut och äta tillsammans, bara hon och jag, det kommer bli SÅÅ romantiskt...not. Men vi måste ju använda upp presentkorten som blev över från Småstjärnorna.
På lördag är det dags för årets stora händelse hittils: Melodifestivalen så klart!!
The Ark kommer vinna och det kommer de göra med besked. Sanna mina ord.
På lördagkväll/natt kommer vi alla dansa benen av oss till "The worrying kind".

Ojojoj

Jag tittar just nu på tv, danmark2 för att var mer exakt. Där var precis en dansk som skrek "håll da keft", det är inte den korrekta stavningen dock, snarare ett tal språk.

Om två dagar, alltså på lördag, går vårt projektarbete av stapeln. Det ska bli ofantligt spännande, framförallt att se vinsten när dagen är över, och då menar jag inte barnens glada ansikten.

Alla ni som är över 15 år och har vägarna förbi Bara på lördag mellan klockan 13.00 och 16.00 är MYCKET välkomna in till Barakulien. Endast 30 kr.

Nu väntar jag på Alle, vi ska ner i lokalen och börja fixa och trixa lite inför the big day, eller Dagen D som vi även kallar lördagen.