Kritik

Eftersom vissa läsare, Cecilia bland annat, har klagat över att jag bloggar dåligt kände jag att det var dags för att skriva en rad eller två.

Jag är mycket trött må ni tro! Detta beror på olika anledningar. Imorse när jag skulle ta bussen in till stan för att jag skulle köra min halka (till körkortet) så gick inte bussen. Jaha, då var det bara att avboka och boka om. Nästa tid: 15 mars. Det är typ en månad, sjukt länge!

Ja, men sen skulle jag alltså till jobbet, eftersom det är lov (sportlov för att vara exakt) så jobbar ju jag på e-on. Men tjugo i tio gick fortfarande inte bussarna, så det var bara att gå hem igen. Som tur var, var min pappa hemma och han kunde köra mig. Herregud vad det har snöat. Ganska sjukt att det blir kaos i hela landskapet över litta snö, tänk på norrland, de lever så här alltid.

Nu ska jag fortsätta titta på FörKväll, som verkligen inte är så dåligt som alla verkar tycka och även jag tyckte i början, ganska underhållande faktiskt.
Jag tänkte även att Alle kunde komma in om så vi kan jobba litta med projektet, det är ju faktiskt bara lite mer än en vecka kvar nu...

Nu kommer en bild på mitt älskade e-on, den här är dock inte från Sverige:


Irri.

Ahh, ja ahh!
Jag har precis haft körlektion. Om jag tar körkort med den läraren, ja då är jag fanimig förvånad. Kör för fort!! Ja kanske lite, men det gör fan ALLA, ALLA! "Du kör för fort, bla bla bla"...

Dessuom,

När man kommer till skolan, vad möts en??!
Jo en jävla massa skitdekorationer (inget mot ert jobb Dan)! Hjärtan, ballonger, rött...DÖDA MIG NU, NU. Nu ska alla äckliga par gå omkring och se så jävla äckliga ut tillsammans...jaha, JAG BRYR MIG INTE. Det är inte jag som sitter med en unge när jag är 20, det är ni! Era äckel.

Rachel Shelley

Alltså den serien blir bara bättre och bättre. Har precis sett senaste avsnittet (det som gick igår i USA), det är skitbra!!

En som blir bättre och bättre för varje avsnitt är Rachel Shelley (Helena Peabody), 37 år och så snygg. Det vill jag med vara när jag är så gammal!!



Les Alpes


Länken

http://blogg.aftonbladet.se/11046/

Läs den för fan!!

Världens bästa blogg

Ja, ni läste rätt!! Det är inte min, det är jag mycket medveten om. Men det är några personer som står mig nära (ja, inte så att jag känner dem, det kan dock kännas så):

THE ARK

Jag lovar att länka, men just nu har jag inte det fönstret uppe.

Omg

Herregud...bilderna från Val Thorens är nu uppe www.yeha.pixbox.se, se och fasa. Hur fan kan man se förjävlig ut på varenda bild?? Hur?!
Jag vet inte riktigt hur jag ska reagera nu.
Jag tror jag går och gömmer mig...men nä, om 10 år är detta inget! Då skrattar jag...

Val Thorens

För ca två timmar sedan kom jag hem från Val Thorens. För er som inte vet var det ligger så är det lokerat i de franska alperna ungefär 180 mil från Malmö.

Det har varit hur skönt som helst!! Även om jag var sjukt irri i slutet av veckan, eftersom det var sopor i hela vårt kök, som även sträckte sig in till det rummet jag sov i. Not nice.
Tyvärr hade inte jag någon kamera, men som tur var hade både Erik och Axel det, även om vissa bilder aldrig borde tagits, som vanligt...

Det har varit en underbar vecka helt enkelt. Jag ska definitivt med nästa år med!! Skulle aldrig kunna missa det.