Free as a bird

Igår fick jag ett brev hem, eller två brev fick jag för att vara exakt. Det ena berättade att mitt körkort hade kommit och att jag skulle hämta ut det och det andra var en faktura på 200 kr jag var tvungen att betala för tillverkningen av körkortet. Men nu är det äntligen avslutat. Så goodbye pengar i sjön, 18 000 kr senare och äntligen är man fri!

För övrigt är jag ledig idag. Free as a bird alltså!

hm.

Jag har haft en ofantligt intressant helg. Yeah right.

Min mamma fyllde år i fredags och då måste man ju givetvis vara hemma och fira. Det var faktiskt trevligt, vi spelade tp. Jag vann, självfallet.

Tp är mitt spel. Jag älskar det. Mäta sin kunskaper mot andras, se deras imponerade blickar när man klarar en fråga, vilket händer ofta.
Ni borde verkligen spela det, verkligen.

Eftersom man sen är lite pank, såklart, så kunde man inte gå ut i igår. Det var inte lika kul, men mamma hade dock kalas, så det kanske jämnade ut sig lite...

Nu börjar jag känna mig lite trött, kanske måste ta en liten nap. Jag bör ju vara utvilad till optikern imorgon, som jag går till så att jag kan köra till Hultsfred eftersom jag inte ser något utan glasögon, eller jag vågar iaf inte köra utan.

Thats all folks!
Thank you, thank you.

Knäcken

Jag är trött. Jag "tvingades" gå upp klockan halv tio idag och åka med min mamma, syster och moster till stan. Det var lite jobbigt kan jag säga.

Men min mamma har nu bytt sin present och min syster har köpt nya baggy-jeans (låter som Tomas Rusiak om ni kommer ihåg honom).

För övrigt så är det snart dags för Hultsfred! Yes, finaly! Jag längtar.


Men nu behöver jag en paus från familjen. Gärna en tre veckors semester på en strand utan någon annan, jag behöver dock ha med mig min dator som den uppkopplade nutidsmänniskan jag är. (Ej nörd)


90-talet

Jag har prov i Marknadsföring imorgon. Det är verkligen inte världens mest intressanta ämne. Men herregud, boken måste ju vara från mitten av 90-talet.

I boken kan man läsa att internet reklam är påväg att konkurrera ut telefax reklam. Vad i helvete är telefax reklam och vem fan har använt det?
De beskriver även vad internet och intranät är för något + att de har en liten lista på "internet-ord" som de översatt med "vanliga ord".
De berättar även att säljare numer inte behöver bära runt på OH-pärmar (jag tror OH är over head, är inte säker. Jag var inte född när man använde sånt) utan nu räcker det med att man har en dator!
Dessutom kan man ha reklam på cd-romskivor och skicka ut till kunderna så de kan få den senaste informationen. Cd-romskivor...

Jag tror inte att bokformat är det bästa sättet att lära ut marknadsföring på, det känns som att det är ett ämne som hela tiden skiftar och förnyas. Annars kanske det är bättre att skicka ut det på en cd-romskiva eller via internet, fast då måste man kanske ha ett lexikon för att förstå vad det betyder.

Då kan man det osså

Jahaja. Då kan man som sagt vad det också. Inget svårt direkt...gick som en plätt.

Jag kommer den närmaste tiden vara ute i vårt vackra landskap och visa mina skills inom trafiken.

CSI

Om ni undrar, vilket ni verkligen borde göra, så ska jag nog kolla på ett avsnitt av CSI nu. Men jag har inte bestämt mig än,  funderar nämligen på att gå och lägga mig med. Fast det verkar vara lite tråkigt...




Hareless

Och för Cissi, som ibland fattar lite sloware, Harlösa.

Jag var på fest i Harlösa, det var mycket trevligt.
Cissi och Caroline är fan helt jävla sjuka i huvudet! (och ja, jag har tack vare Cissi lärt mig att göra länkar i annan text! Sjukt stolt över mig själv. Snart kommer förhoppningsvid en lite ny layout på bloggisen med, Cissi har lovat att hjälpa mig)

Jag har även fått uppleva Lund ikväll. Spännande! Mycket folk och tåg.




image5


Det finns inte ord

Har inget att säga. Det är tyst.
Kan inte ens svära. Jag vill men kan inte. Jag kommer inte komma över detta. Det är fruktansvärt. Det är ett hån mot musiken. Det är ett hån mot samtliga seriösa duktiga artister i Europa.
Bojkottning röstar jag på nu.

Martin Stenbäck plats. Vi skickade de bästa i hela landet. Inte ens ABBA eller Carola hade varit bättre ikväll, och vi fick tillbaka Martin Stenbäck plats.
Inget kan beskriva detta.

INGET.


Vi vet vilka de riktiga vinnarna borde varit. Inte ett enda västland direktkvalificerat till finalen nästa år. Grattis fattiga människor, ingen mat nästa år heller!


It's time

Ikväll är det dags. Årets viktigaste dag. Alla vet givetvis vilken dag jag pratar om. Eurosvison of course.
Personligen älskar jag The Arks låt (givetvis, hur kan jag inte göra det?), men jag tror det blir svårt ikväll. Ukraina har greppet, ett sjukt grepp. Antagligen kommer foliemannen/kvinnan att vinna ikväll. Men oavsett hur det går är jag stolt över arkarna.
Men en sak, Christer Björkman, marknadsföring kanske? Det är inget Sverige lagt ut stora pengar på iår....verkligen inga stora pengar.


Men det kommer gå bra. Jag är stolt...


Tips

Ett litet tips om ni blir trötta på schlager musik under veckan (gud förbjude)

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=618316

Skitbra! Hittade bandet precis.

Då var det dags

Såja mina kära vänner. Nu har den äntligen börjat. Sista veckan.

Jag är laddad må ni tro. Det kommer bli så underbart!

Semifinal på torsdag.

Final på lördag.

Do Not Miss!